Se preferă bijuteriile cu diamante | AdamasGold
Показать все

Se preferă bijuteriile cu diamante

În bijuterii, un diamant este unul rotund. Multe fete visează să primească cadou o bijuterie cu diamant. Este scump, dar foarte frumos.

În salonul de bijuterii „ADAMASGOLD” puteți alege din catalog sau realizați pentru a comanda orice produs la cel mai bun preț.

Cercei cu diamante

Această bijuterie va arăta bine cu aur alb sau roșu. Uneori sunt combinate două tipuri de aur. Se mai adaugă și alte pietre prețioase și semiprețioase. Printre ei:

-smaralde;

-perla;

-rubin roșu aprins;

– safir.

În funcție de ținută, alegeți un model de bijuterii. Garoafele sau cerceii cu o clamă engleză cu un diamant mic sunt perfecte pentru o întâlnire de afaceri. Pot fi purtate în fiecare zi, în stil clasic și nu sustrag privirea.

Cerceii cu pandantiv cu diamante și alte pietre prețioase sunt destinate ocaziilor speciale. Proprietarul unui astfel de decor va fi cel mai frumos de sărbătoare.

Puteți alege și alte bijuterii cu diamante în Bălți în catalogul de bijuterii de pe site-ul nostru. Acestea sunt inele, brățări, cruciliți, icoane și multe altele.

Cele mai originale bijuterii din „ADAMASGOLD”

Dacă nu știi ce să-i oferi iubitei tale, donează diamante. Fiecare femeie este de două ori mulțumită de cadourle luxoase. Dacă nu știi ce cadou să alegi  noi te vom ajuta.

Catalogul nostru conține diverse bijuterii cu diamante și briliante:

– cercei de argint;

-cerceii din aur alb arată foarte delicat;

-inel cu diamante din aur alb – foarte elegant și de bun gust. Perfect pentru o petrecere de logodnă;

-inel de aur cu diamant și corund;

– pandantiv cu  diamant și smarald;

– brațară din aur combinat cu diamante;

alele.

În funcție de eveniment, puteți alege bijuteriile cu diamante care vă vor transforma femeia în regină. De asemenea, puteți face un produs la comandă din metale prețioase, decorat cu pietre și diamante.