Restaurarea, curățarea produselor și restaurarea exteriorului | AdamasGold
Показать все

Restaurarea, curățarea produselor și restaurarea exteriorului

Bijuteria comemorativă și-a pierdut aspectul anterior? De-a lungul timpului, au apărut crăpături și zgârieturi mici? Restaurarea profesională a bijuteriilor în Moldova va fi efectuată cu bună-credință de către specialiștii atelierului nostru „ADAMASGOLD”.

Restaurarea bijuteriilor înseamnă tratament de suprafață pentru a actualiza aspectul unui produs. Pentru aceasta, se utilizează o gamă largă de metode și instrumente, inclusiv:

  • spălarea bijuteriilor;
  • lustruirea suprafeței;
  • sablare cu nisip;
  • restaurarea unei bijuterii deteriorate sau pierdute;
  • aplicarea unui strat protector (dacă este necesar).

Nu ezitați, specialiștii companiei noastre de bijuterii sunt meșteri responsabili care garantează rezultate excelente la un cost adecvat. Veți fi consultat cu privire la abordările și tehnicile de restaurare, acestea vor dezvălui procedura de efectuare a lucrării și scopul lor și, cel mai important, vor efectua repararea profesională a memorabilelor de orice nivel de complexitate.

Echipamentele moderne sunt folosite pentru restaurarea bijuteriilor. Dacă  ne încredințați bijuteriile Dstră, primiti bijuterii cu efect de „prima zi” fără riscul de a deteriora obiectul memorabil.

Cum să ne contactați?

Pentru a comanda oricare dintre serviciile de mai sus în atelierul „ADAMASGOLD”, vă rugăm să contactați managerul nostru prin telefon:

+373 (231) 28-197

+373 (795) 59-304