Placarea bijuteriilor cu aur, argint, sau rodiu | AdamasGold
Показать все

Placarea bijuteriilor cu aur, argint, sau rodiu

În bijuterii, tehnicile de aurire, argintare și placare cu rodiu sunt utilizate pe scară largă pentru diverse articole – articole din metale prețioase și bijuterii. Utilizarea unor astfel de tehnici poate îmbunătăți în mod semnificativ aspectul produsului, poate prelungi durata de viață a acestuia, poate actualiza un articol învechit, poate remedia sau masca mici defecte. Toate aceste tehnici au fost răspândite din cele mai vechi timpuri și perfecționate în zilele de azi.

Dacă doriți să vă actualizați sau să vă ornamentați bijuteriile cu aur, argint sau rodiu, vom face acest lucru profesional și rapid. Cele mai noi echipamente și materiale ne permit să accelerăm procesul de lucru, să facem față celor mai complexe comenzi.

Placare cu aur

Pentru aurire, se utilizează atât cel mai înalt standard, cât și cel mai comun aur – 585. Aurirea cu material de cea mai înaltă calitate conferă bijuteriilor o culoare foarte strălucitoare și o strălucire impresionantă. Stratul superior de metal este foarte subțire, dar este suficient pentru a da produsului un aspect unical și pentru a-l proteja în mod fiabil de influențele externe negative.

Placare cu argint

De asemenea, puteți acoperi bijuteriile cu o peliculă subțire de argint. O astfel de operație va crea iluzia că produsul este realizat în întregime din metal nobil, crescând astfel valoarea acestuia în ochii altora. Această acoperire oferă o strălucire asemănătoare oglinzii, prelungește durata de viață, protejează împotriva oxidării și conferă rezistență.

Placare cu rodiu

Rodiul este un metal prețios care aparține grupului de platină. Are o culoare deschisă atractivă și o strălucire luxoasă, nu schimbă niciodată nuanța la expunere atmosferică? Placarea cu rodiu este o metodă de galvanizare fără excepție a tuturor produselor din aur alb. Un strat de rodiu cu o grosime de până la 25 microni conferă bijuteriilor un luciu metalic strălucitor și subliniază în mod favorit strălucirea diamantelor. În plus, placarea cu rodiu poate fi utilizată pentru a proteja obiectele de argint de oxidare.

Restaurarea placării cu rodiu se efectuează întotdeauna după pregătire: îndepărtarea stratului vechi și lustruirea suprafeței la o stare asemănătoare oglinzii. Costul ridicat al rodiului și costul lucrărilor pregătitoare sunt compensate de calitățile excelente ale materialului: rezistență ridicată la uzură cu cel mai mic strat de aplicare. De aceea placarea cu rodiu este un serviciu foarte popular.

Dacă galbenul a devenit vizibil pe inelul Dvs. din aur alb, înseamnă că are nevoie de restaurare – un nou tratament de galvanizare. În atelierul nostru de bijuterii „ADAMASGOLD” folosim toate placările moderne și testate în timp, executăm perfect placarea cu rodiu a oricărei bijuterii.