Noul trend – sport chic la Chișinău: cum să porți inele și bijuterii cu hanorace și pulovere? | AdamasGold
Показать все

Noul trend – sport chic la Chișinău: cum să porți inele și bijuterii cu hanorace și pulovere?

Stilul sportiv al vestimentației este în vogă și va rămâne în top încă mult timp. Dar asta nu înseamnă că bijuteriile trebuie să fie ascunse într-o cutie tainică. Dimpotrivă, ele pot evidenția imaginea și o pot face unică și irepetabilă. Magazinul de bijuterii AdamasGold din Chișinău oferă o selecție uriașă de modele la un preț accesibil.

Cum să alegeți o bijuterie

Puloverele, hanoracele sunt haine confortabile care se află în garderoba fiecărei domnișoare. Tendințele moderne permit să le combinați cu fuste, pantaloni și pantofi de diferite stiluri. La fel și bijuteriile. În zilele noastre nu este un semn de prost gust a imaginii sport, ba chiar  numărul mare de bijuterii este în trendul modei.

Este important să alegeți inele, brățări, cercei care se potrivesc ca factură, astfel încât să nu se piardă pe fondul texturilor și țesăturilor. De regulă, astfel de modele se disting prin forme masive și efectul de stratificare.

Cu cât mai mare cu atât mai bine

Orice bijuterii masive, pentru un hanorac sau pulover – sunt ideale. Accesoriile de dimensiuni mari permit   să formați accente corecte a  imaginii cu astfel de haine.

Un inel mare de argint, cercei de aur, o brățară de bijuterii cu detalii masive, toate acestea pot fi ajustate unui aspect sportiv.

Un pulover laconic se potrivește bine cu un lanț de aur sau argint cu verigi mari, redând aspecte mai grațioase gâtului și formei feței.

Pentru un hanorac cu mâneci lungi, alegeți inele masive din aur sau argint. În plus, o astfel de podoabă distinge mâinile feminine gingașe.

Cerceii mari pot echilibra un hanorac la modă. Mai ales dacă îți aranjez părul într-un coc dezordonat sau într-o coadîță.

În trend este fectul  multstrat

Culoanele, medalioanele și pandantivele se combină perfect cu un hanorac. Efectul multistrat este creat prin purtarea concomitentă a mai multor lanțuri prin care este trecut pandantivul.

Principala regulă în alegerea bijuteriilor este un design elegant și expresiv, care subliniază gustul și personalitatea domnișoarei.

Atelierul de bijuterii poate confecționa bijuterii la comandă cu livrare în Chișinău și Moldova.