Principalele tendințe din lumea bijuteriilor din sezonul curent la Rezina și în toată Moldova | AdamasGold
Показать все

Principalele tendințe din lumea bijuteriilor din sezonul curent la Rezina și în toată Moldova

AdamasGold Jewelry Making Workshop este specializat în confecționarea bijuteriilor unice din aur și argint folosind pietre prețioase și semiprețioase, produse la comandă și finite. Ținem pasul cu tendintele modei și la noi veți găsi modele pentru orice stil.

Ce oferim

Catalogul de bijuterii al magazinului nostru online conține o listă completă a tuturor produselor finite pe care le oferă compania. Pe site găsiți descrierea și caracteristicile diferitor modele.

De asemenea, putem realiza bijuterii la comandă conform schiței Dumneavoastră.

Modistele  trebuie să acorde atenție lanțurilor de aur și argint, care sunt mereu în trend. Aici puteți găsi bijuterii de orice formă și dimensiune. De la cele clasice elegante, la lanțuri groase, care sunt adesea folosite pentru a completa un stil de îmbrăcăminte sportiv, fiind în trend mai multe sezoane la rând.

Brățările sunt accesorii indispensabile în garderoba oricărei modiste. În acest sezon este la modă să porți brățări masive și expresive în combinație cu brățări clasice elegante. Inserțiile de piatră, franjuri și motivele florale sunt binevenite.

Pentru noul sezon, uitați de interdicția de a purta bijuterii din diferite metale. Creatorii de modă sugerează combinarea mai multor brățări de diferite nuanțe și metale întru-n cuplaj combinat, dar nu uitați de ajustarea lor armonioasă.

Bijuteriile mari acum sunt în trend. La noi puteți procura inele masive, brățări, cercei. Designerii recomandă purtarea unor astfel de articole în set.

Pietrele și cristalele nu se demodează niciodată. Expresive și colorate, accentuează aspectul clasic și pot deveni un punct culminant la hainele pentru adolescenți.

Magazinul de bijuterii AdamasGold propune bijuterii la modă, de înaltă calitate, în Rezina, cu livrare pe tot teritoriul Moldovei. Pentru toate întrebările rugăm să contactați managerii noștri la numerele de telefoane afișate pe site, consultațiile sunt gratuite.