Alegerea bijuteriilor pentru copii la comanda in atelierul AdamasGold cu livrare in Drochia | AdamasGold
Показать все

Alegerea bijuteriilor pentru copii la comanda in atelierul AdamasGold cu livrare in Drochia

Bijuteriile sunt relevante nu numai pentru adulți. Catalogul de bijuterii AdamasGold este reprezentat de o gamă extinsă de bijuterii pentru copii. La noi fiecare modistă micuță va putea sa-și aleagă un accesoriu frumos pentru orice ocazie.

De ce aur?

Adesea, prima bijuterie donată unui mic membru al familiei este o cruce pectorală. Iar tinerele modiste etalează cercei drăguți.

Pielea bebelușului este foarte delicată și nu se poate proteja de condițiile nefavorabile ale mediului. Principalul lucru în alegerea bijuteriilor pentru copii este siguranța și alergența scăzută. Prin urmare, experții recomandă alegerea produselor din aur. Acest metal are următoarele avantaje:

  • aspect frumos – bijuteriile din aur sunt mereu la modă, insuflă bebelușului bun gust încă din copilărie și dorința pentru ce este mai bun;
  • caracter practic – produsele din aur rezistă perfect stilului de viață activ al unui copil, nu trebuie să fie scoase în timp de înot, plimbare și activități creative;
  • hipoalergenic – acest metal are efect minim în raport cu pielea, motiv pentru care la străpungerea urechilor, în special pentru un copil, cerceii de aur sunt recomandați ca variantă cea mai sigură;
  • durabilitate – obiectele din aur se deseori se moștenesc din generație în generație, deoarece au capacitatea de a-și menține aspectul original timp de mulți ani.

Bijuterii pentru micile modiste

Atelierul de confectionare a bijuteriilor propune pentru fetițe o varietate de bijuterii la comandă: inele, brățari, cercei.

De obicei, părinții străpung urechile fetelor la o vârstă  fragedă, când copilul încă nu poate mearge. Prin urmare, este important să alegeți cercei cu încuietoare sigură pentru siguranța copilului.

Vindem cercei cu surub, incuietori engleze si franceze.

Magazinul de bijuterii AdamasGold ofera pentru copii bijuterii la comandă ieftine sau finisate cu livrare rapidă în Drochia.