AdamasGold recomandă: bijuterii cu alexandrit livrate la Rîșcani | AdamasGold
Показать все

AdamasGold recomandă: bijuterii cu alexandrit livrate la Rîșcani

Din cele mai vechi timpuri, pietrele prețioase au atras oamenii. Erau înzestrate cu proprietăți magice și vindecare. Alexandritul aparține pietrelor prețioase. Atelierul de bijuterii AdamasGold ofera bijuterii cu alexandrit cu livrare la Rîșcani și în toată Moldova.

Caracteristicile alexandritului

Această piatră transparentă cu un luciu de sticlă are capacitatea unică de a-și schimba culoarea în funcție de luminozitate.

În lumina soarelui, mineralul emană nuanțe de albastru și verde. De aceea, când a fost găsit prima dată, a fost confundat cu un smarald. Iluminarea artificială îi conferă nuanțe purpurie, roșu-violet, rubin, violet.

Proprietățile pietrei depind și de locul extracției. Mineralele rusești au o culoare bogată, vibrantă, iar alexandritul găsit în Sri Lanka au efectul unui ochi de pisică.

Alexandritul adevărat este destul de scump ca preț. De regulă, se realizează bijuterii de alexandrit la comandă. Costul unei pietre depinde de următorii indicatori de bază:

  • stil de modelare;
  • locația zăcământuluiu;
  • prezența efectelor neobișnuite;
  • marimea;
  • puritate și culoare.

De obicei alexandritul este folosit pentru la confecționarea inelelor, pandantivelor, brățărilor și cerceilor.

Puterea  bijuteriei

Oamenii continuă să creadă în proprietățile speciale ale pietrelor, înainte de a cumpăra o bijuterie mulți studiază cu atenție proprietățile pietrei.

Alexandritul este creditat cu puteri miraculoase, el ajută personalitățile puternice să depășească dificultățile vieții.

Daca consideri alexandritul ca piatra ta, în magazinul de bijuterii poti alege bijuterii cu alexandrit la un preț accesibil.