Brățări moderne în Florești: cum să le porți corect cu un ceas. | AdamasGold
Показать все

Brățări moderne în Florești: cum să le porți corect cu un ceas.

Mulți iubitori de accesorii elegante sunt interesați de întrebarea – este posibil să combinați cu succes brățările moderne cu ceasurile? Până nu demult combinația aceasta a fost considerată nepotrivită, dar astăzi totul s-a schimbat caardinal.

Modalități de combinare a diferitor accesorii

Principalul criteriu de selectare a bijuteriilor pentru încheietura mâinii este combinația lor armonioasă. Deoarece ceasurile sunt considerate a fi un accent de bază, brățările sunt selectate ținând cont de designul accesoriului principal. Se recomandă să țineți cont de următoarele recomandări ale experților:

  1. Alegerea metalului și nuanței. De exemplu, un ceas cu o carcasă din metal galben este combinat în mod ideal cu culoarea aurie, oțel – cu aur alb, argint. Această întrebare se referă la curele din piele și material textil, alte materiale.
  2. Selectarea elementelor similare de design. Sunt binevenite forme geometrice, decorative. Brăndurile celebre din întreaga lume propun colecții uimitoare în care ambele accesorii sunt realizate în același stil.
  3. Bijuterii asortate în diametru. Elementele de la încheietura mâinii nu trebuie să se suprapună.
  4. Menținerea accentului. Atunci când alegeți un ceas laconic, trebuie să acordați atenție bijuteriilor în stil minimalist.

Ceasurile masive și brățările subțiri sub formă de lanțuri și țesături sunt considerate o combinație elegantă de bijuterii pentru  mâinile unui bărbat.

Combinații reușite

În procesul de selectare a combinațiilor cu ceasuri inteligente și trackere fitness pot apărea dificultăți. Modelele moderne sunt echipate cu o curea din silicon, deaceea merită să alegeți accesorii din silicon. Daca preferi o brațara de bijuterii, este recomandat sa o porti pe de alta mînă. Sunt posibile și următoarele combinații:

  1. Curea metalică clasică. Toate tipurile de bijuterii din metale prețioase sunt potrivite pentru această opțiune. Pietre naturale sau artificiale, inserțiile de emal pot fi folosite ca decor. Este important să rămânem la același stil.
  2. Curea din piele. Atunci când alegeți soluțiile ideale, este important să vă bazați pe designul carcasei.
  3. Curea textilă. De regulă, acestea sunt ceasuri simple, cu un design discret. Puteți combina acest lucru cu un lanț de aur cu verigi plate. Combinația cu lemn și plastic arată avantajos.

Atelierul de bijuterii AdamasGold este specializat în crearea de bijuterii unice, din metale și pietre prețioase, precum și vânzarea de produse finite. Livrare rapida a comenzilor în Floresti. La noi puteți comanda o brățară uimitoare sau alte bijuterii la cele mai favorabile condiții.