Trendul mondial în lumea bijuteriilor – cercei nepereche la comanda în Sîngerei | AdamasGold
Показать все

Trendul mondial în lumea bijuteriilor – cercei nepereche la comanda în Sîngerei

Pentru cei ce preferă originalitatea din lumea bijuteriilor, cercelul mono a devenit o opțiune populară. Această tendință o face spectaculoasă, deoarece în loc de perechea obișnuită de cercei, o femeie se împodobește cu un singur cercel expresiv. Atelierul de bijuterii AdamasGold oferă o gamă largă de accesorii în acest sens, astfel încât femeile și domnișoare să-și pună în valoare misterul și stilul special.

Tipuri de cercei mono.

Un cercel mono este unul special care nu are nevoie de pereche. Este prezentat într-un singur exemplar și are un design original pentru a completa imaginile spectaculoase. Astfel de cercei arată neobișnuit, atrag invariabil atenția, sunt preferate de multe persoane notorii.

Cerceii mono sunt de diferite modele:

  1. Garoafe simple sau crampoane cu un design laconic pentru un aspect elegant. Au un lacăt de încredere și o formă de jumătate de mărgea, pot fi echipate și cu o închizătoare de jachetă pentru atașarea pandantivelor din al doilea rând de bijuterii.
  2. Cercei sub forma unui lanț subțire și grațios pentru a completa ținutele cotidiene și formale. Ele sunt prinse prin intermediul unor fire pentru urechi și sunt menținute pe suspensii.
  3. Pandantive cu elemente. Pandantivele sunt de diferite forme și au un număr diferit de elemente, cum ar fi cerceii-candelabru. Sunt selectate pentru diferite ocazii și trăsături faciale pentru a crea armonie.
  4. Manșete (caffe) pentru urechi. Aceasta este o variantă a accesoriilor orientale, în care produsul este amplasat pe toată suprafața auriculară. Adesea, astfel de bijuterii nu au nevoie de străpungerea urechilor și sunt pur și simplu atașate de ureche.
  5. Cerceii-cerc. Nu trebuie să fie nepărat rotunzi, bijutieriile creează multe variații în diferite forme și dimensiuni.

Tot în magazinul nostru de bijuterii puteti comanda cercei din argint si aur, cu sau fără insertii de piatră cu livrare la Sîngerei. Modelele fără inserții arată modest, dar nu își pierd aspectul luxos. Vă recomandăm să alegeți pietrele și forma unui mono cercel, ținând cont de particularitățile aspectului Dvs. Bijuteriile alungite vor arăta bine domnișoarelor înalte, iar pentru forme rotunde a fețe, este preferat să alegeți bijuterii care sunt puțin mai lungi decât linia bărbiei. Atunci când faceți alegerea, puteți folosi recomandările consultanților noștri.