Alege inelul de logodna potrivit la comandă sau gata finisat corespunzător degetelor tale în Falești | AdamasGold
Показать все

Alege inelul de logodna potrivit la comandă sau gata finisat corespunzător degetelor tale în Falești

Alegerea unui inel de logodnă este o sarcină responsabilă, deoarece nu este o simplă bijuterie. Este un simbol al relațiilor. Prin urmare, este important ca inelul să facă impresie și să se potrivească perfect pe mâna domnișoarei. Pentru a face acest lucru, trebuie să ghiciți forma produsului.

Câteva sfaturi pentru alegerea inelelor de logodnă

Bijuteriile precum inelele pot sublinia frumusețea și rafinamentul mâinilor feminine. Daca alegeți forma potrivită pentru accesoriu, puteți alungi vizual degetele sau camufla anumite defecte.

Ghid de bază pentru alegerea formei unui inel de logodnă

Dacă o domnișoară are degete subțiri „muzicale”, produsele cu detalii alungite trebuei evitate. Atunci când inelul acoperă întreg degetul,   cum este cazul inelelor- carcasă, devine dezavantajos să se prelungească conturul mâinii. În acest caz, aruncați o privire mai atentă la produsele cu pietre, pietrele mari arată mai bine. În magazinul nostru de bijuterii, puteți alege inele cu design complex.

Dacă degetele sunt plinuțe, atunci puteți alege cu îndrîzneală forme asimetrice, elemente ovale, în formă de pară, triunghiulare și rombice. Va arăta grațios pe degetele mici. Nu comandați verigheta cu bază subtire, cu dungi, orizontale si figuri mici.

Pentru degetele mari și lungi sunt potrivite modelele masive sau inele-solitare și o bijuterie fațetată.

Inelele subțiri și minimaliste nu sunt recomandate pentru tendoanele vizibile. Alegerea este vastă – forme mari originale, bijuterii cu pietre, culori bogate și jocuri de proporții.

La AdamasGold Jewelry Workshop veți găsi confecții de design pentru a selecta un inel special, pentru un eveniment important. Realizăm și bijuterii unice în Falesti, la comanda, ținând cont de dorințele Dumneavoastra. Contactați-ne pentru a consulta și confecționa un inel individual de logodnă. Vom recomanda formele și opțiunile de decor care vor arăta armonios pe mâna viitoarei mirese.