Atelier de confectionare a bijuteriilor cu livrare dezvaluie hack-uri la Telenești | AdamasGold
Показать все

Atelier de confectionare a bijuteriilor cu livrare dezvaluie hack-uri la Telenești

Există anumite trucuri care pot ajuta ca purtarea bijuteriilor să fie mai practică. Vom împărtăși informații astfel încât să puteți folosi eficient și corect bijuteriile.

„Trucuri” cu prezentarea   bijuteriilor

Formele asimetrice, atipice sunt populare în lumea accesoriilor contemporane. Un simplu truc va schimba eleganța lanțului tradițional – conectați-l cu brățări. Un mix cu un lanț lung și brățări scurte va prelungi lanțul și îi va oferi o structură interesantă.

În prezentare, este important nu doar evidențierea decorului, dar si conservarea hainelor. Acest lucru se aplică broșelor mari care deformează țesătura prin greutatea sa. Puneți un tampon de bumbac sau o bucată de pânză pe interior pentru a minimiza tensiunea de pe țesătură.

Sfaturi privind utilizarea bijuteriilor

Aceste recomandări vor ajuta să faceți față unor probleme critice:

  1. Dacă orificiul din lobul urechii este puțin îngustat din cauza lipsei îndelungate a cerceilor, atunci când atașați cerceii lubrifiați închizătoarea cu vaselină.
  2. Dacă trebuie să fixați singur brățara, faceți un cârlig dintr-o agrafă, treceți un capăt prin închizătoare și țineți celălalt în palmă, creând tensiune pe brățara din jurul mâinii și ea nu va aluneca.
  3. Dacă nu puteți scoate inelul, înmuiați mâna în apă cu săpun pentru atașa mai ușor.

Când călătoriți, husele speciale moi vor păstra bijuteriile în siguranță.

Recomandări pentru îngrijirea bijuteriilor

Principala problemă a bijuteriilor este poluarea. Curățarea va ajuta la restabilirea aspectului:

  • intr-o solutie slabă de sapun (detergent ne agresiv);
  • pastă de dinti pentru argint;
  • amoniacul cu apă și săpun este potrivit și pentru inele sau lanțuri de argint, trebuie să-l lasați să interacționeze 15-20 de minute;
  • bicarbonat de sodiu, sare si folie – puneti cate două lingurite într-un recipient de plastic și turnați apă fierbinte pentru a curăța bijuteriile de aur.

In atelierul de bijuterii AdamasGold veți găsi o selectie mare de bijuterii livrate la Telenești. O comandă exclusivă la Telenești pentru o ocazie solemnă se poate confecționa după propria schiță.

Îngrijind bijuteriile este important să urmați recomandările datele de pe etichetă de la AdamasGold.