Un catalog extins de bijuterii în Edineț: Cum să alegi verighetele | AdamasGold
Показать все

Un catalog extins de bijuterii în Edineț: Cum să alegi verighetele

Verighetele sunt accesorii populare în majoritatea țărilor lumii, care timp de mulți ani nu numai reflectă starea civilă a proprietarului, dar păstrează și amintirile unuia din cele mai semnificative evenimente din viață. AdamasGold – un atelier de bijuterii din Edineț oferă o selecție largă de bijuterii din aur cu diamante, gata confecționate și la comandă.

Opțiuni populare

Сândva se credea că verighetele trebuie să fie netede și identice pentru un cuplu căsătorit. Acum în trend sunt opțiunile când bărbatul are un inel clasic neted, iar domnișoarele cu diamante. Ei chiar comandă inele de diferite modele cu un element comun. De exemplu, sunt populare inelele incrustate cu diamante.

Amplasarea diamantelor pot fi aceleași sau pot diferenția unele de altele: numărul de pietre, metoda de fixare, dimensiunea pietrelor.

În catalogul nostru bijuteric de pe site, Vă puteți familiariza și alege inele de orice model, după gustul Dvs., sau puteți comanda verighete conform unei schițe individuale la un preț accesibil.

Cum să alegi verighetele

Verighetele se poartă permanent fară să fie scoase, respectiv este important să ții cont ca profilul inelului să fie rotunjit.

Ce aspecte sunt importante atunci când faceți alegerea?

  • înălțimea profilului – inelul trebuie să se ajusteze comfortabil pe deget, astfel încât să puteți strânge degetele iar produsul să nu provoace discomfort;
  • lățime – trebuie să fie în armonie cu inelul de logodnă și să nu incomodeze strângerea degetelor;
  • finețea metalului – aurul 585 este cea mai bună opțiune, este puțin susceptibil la deteriorare și zgârieturi, 750 este un metal mai pur, dar în același timp mai puțin rezistent la uzură;
  • calitatea si fixarea diamantelor – acestea trebuie sa se potriveasca cu designul inelului de logodnă, sa nu se agațe de vestimentație și să nu creeze discomfort la purtare.
  • Pietrele trebuie să fie de aceeași dimensiune, să posede acelaș aspect.

Remarcăm faptul că la modelele cu una sau trei pietre, diamantele se deplasează constant în lateral. Prin urmare, cea mai bună opțiune sunt inelele din cinci pietre distanțate uniform pe suprafață.

Majoritatea bărbaților preferă cele clasice: verighete grele, de loc ușoare, cu un design laconic, care se ajustează confortabil pe deget.

In atelierul de bijuterii AdamasGold acceptam comenzi de verighete, brățări, cercei, cruci. Puteti cumpara bijuterii cu livrare în Edineț și în alte raioane ale Moldovei.