Verighete la Bălți: cumpărați și faceți o propunere de căsătorie în noaptea de Revelion | AdamasGold
Показать все

Verighete la Bălți: cumpărați și faceți o propunere de căsătorie în noaptea de Revelion

Sărbătoarea de Anul Nou este asociată cu un miracol din basm. Dar ce basm fără dragoste, tandrețe și evenimente romantice? Este foarte   simbolic să propui prietenei căsătorie în noaptea de Revelion, să auzi multașteptatul „da!” și să începeți împreună noul an calendaristic. Pentru a realiza tot ce ați conceput, cu siguranta veți avea nevoie de o verigheta. In atelierul de bijuterii AdamasGold poți ridica un inel cu design unicat cu livrare in Balti.

Ce inel să alegeți pentru o cerere de Revelion

Dacă intenționați să faceți acest pas romantic și să oferiți domnișoarei mâna și inima, atunci trebuie să alegeți bijuteria simbolică și adecvată. Există mai multe opțiuni de design:

  1. Inele de logodnă clasice. Astfel de modele delicate au construcție delicată și pietre expresive. Poate fi mic sau mare, de diferite tipuri – de la diamante la pietre prețioase speciale.
  2. Verighete de diferite forme decorative. Bijutierii produc modele originale din argint și aur. Priviți toate opțiunile în catalogul nostru.
  3. Inele de logodnă personalizate. În atelierul de bijuterii se comandă și verighete individuale.

Cumpărați în magazinul AdamasGold inele la comandă, din aur și platină, ținând cont de gustul alesei inimii, pentru dimensiunea degetului și de particularitățile formei mâini. Este important nu numai să alegeți un produs pentru cerere în căsătorie, dar și să-l prezentați eficient.

Variante originale de prezentare a inelului de logodnă

În noaptea de Revelion, puteți face o cerere în căsătorie în diferite moduri originale:

  • în cutie tradițională simplă;
  • cadou pe o jucărie pe pomul de Revelion;
  • în prăjituri cu preziceri;
  • în calendarul de advent într-una din zile;
  • în scrisoare de dragoste.

Magazinul nostru va ajuta sa alegeți o bijuterie specială pentru acest eveniment important. Cu astfel de cadou puteți surprinde iubita și să nimeriți chiar în inimă ei. Puteți comanda verighete din catalog sau cu design individual. Consultați personalul nostru dacă au apărut întrebări cu privire la alegerea verighetei.