Cadouri bijuterice: inel de argint, cercei de aur, brățară bijuterică, cu bun gust și actuale în Ungheni | AdamasGold
Показать все

Cadouri bijuterice: inel de argint, cercei de aur, brățară bijuterică, cu bun gust și actuale în Ungheni

De Ziua Îndrăgostiților, de orice sărbătoare sau într-o zi obișnuită,   dorești neapărat să provoci plăcere femeii iubite. Este simplu să faci un gest plăcut și romantic, care va fi cu siguranță apreciat. Alege bijuterii într-un atelier de fabricare a bijuteriilor după gustul alesei tale. Accesoriile frumoase oferă emoții unice. Iată trei bijuterii tradiționale care vor încânta femeile necondiționat.

Inel de argint – ca simbol al sentimentelor palpitante

Alegeți opțiunea potrivită pentru ca un inel de argint să fie confecționat pentru a coincide cu o sărbătoare sau o dată importantă. Dacă este Ziua Îndrăgostiților, alege modele delicate, poate cu elemente de inimioare sau alte detalii decorative și drăguțe. Pentru aniversări, inelele de argint cu inserții sunt potrivite – pietre mari, decor masiv. Pentru a-ți exprima sentimentele pentru iubita ta poți oferi aceste bijuterii fără un motiv. În acest caz, este important să țineți cont de forma mâinii, pentru a alege bijuteria potrivită.

Cerceii clasici de aur – exaltează

Există o opțiune tradițională pentru un cadou de bijuterii – cerceii de aur. În pofida faptului că astfel de bijuterii aparțin accesoriilor clasice, alegerea în această categorie de bijuterii este diversă. Catalogul de produse include:

  • cercei cu pietre pretioase;
  • garoafe sau crampoane (pusete);
  • modele delicate cu lacăt englezesc;
  • cercei cu broșă;
  • decorațiuni masive pentru ocazii de seară.

Puteți comanda un design special în atelierul AdamasGold cu livrare la Ungheni. Maiștrii noștri vor realiza o pereche bijuterică unicat la comandă individuală, ținând cont de toate dorințele și gusturile Dumneavoastră.

Brațări bijuterice pentru domnișoare si doamne

O brățară bijuterică se potrivește pentru a demonstra grijă și dragoste.   Acestea pot fi produse rafinate pentru domnișoare, modele originale cu pandantive sau brătări cu diverse pietre prețioase – perle, diamante, smaralde.

În catalogul de pe site alegeți o bijuterie pentru orice ocazie, recomandările consultantului vor ajuta sa faceți alegerea potrivită pentru   perechea voastră.