Selecție largă și brățări personalizate | AdamasGold
Показать все

Selecție largă și brățări personalizate

Chiar numele „brățară” conține deja un indiciu – pentru ce este destinat. Tradus din franceză – „încheietura mâinii”. Un astfel de ornament este de obicei purtat pe mână, iar aspectul său poate spune multe despre o persoană. Brățările scumpe decorate cu pietricele dezvăluie  proprietarii bogați și de succes.

Cum să alegi brățara potrivită?

Înainte de a cumpăra bijuterii, trebuie să măsurați locul de la încheietura mâinii unde doriți să purtați brățara. Să luăm în considerare diverse opțiuni:

  • alege brățări cu lanț cu o dimensiune mai mare, astfel încât să fie confortabil de purtat. Potrivit pentru încheieturile subțiri sau delicate.
  • inel brățară – nu prea mare sau mică pentru a nu cădea căzut de pe mâină. Forma largă este potrivită pentru o mână mare.

De asemenea, merită luată în considerare fiabilitatea clemei, dacă există. Prin urmare, asigurați-vă că verificați acest lucru înainte de a cumpăra, pentru a nu pierde brățara.

De unde să cumpărați bijuterii în Chișinău?

În magazinul „ADAMASGOLD” puteți cumpăra brățări originale și exclusive. Acestea sunt bijuterii din aur și argint de diferite țesături. Fiecare persoană va găsi bijuteria care se potrivește gustului său:

  • amatorii de produse strălucitoare și bogate pot alege brățări din aur sau argint, decorate cu pietre prețioase sau semiprețioase;
  • dacă preferați aspecte clasicele și onestitatea, puteți cumpăra brățări din aur sau argint de diferite țesături fără incrustări.

În magazinul nostru puteți cumpăra și confecționa la comandă o brățară cu diferite țesături – largă, ajurată sau subțire. Alegem doar materiale de înaltă calitate – aur, argint, pietre prețioase (diamante, rubine, safire) și oricare altele la alegere.

Atelierul este situat în Bălți, dar livrăm bijuterii în Moldova, inclusiv la Chișinău.

Pentru mai multe informații sunați:

+373 (231) 28-197

+373 (795) 59-304