Verighete la comandă în Chișinău și Bălți | AdamasGold
Показать все

Verighete la comandă în Chișinău și Bălți

Inelul este un simbol al iubirii și fidelității. Mai ales dacă este logodnă. De mulți ani, îndrăgostiții au schimbat verighetele în ziua nunții lor. Salonul de bijuterii „ADAMASGOLD” oferă bijuterii exclusive din aur și argint, decorate cu pietre prețioase și clasice.

Simbolul iubirii eterne

Verighetele sunt purtate de miri în timpul ceremoniei de nuntă de la biroul de evidență civilă. Aceste decorațiuni au aceeași formă și design. Au o suprafață netedă sau ondulată. Produsele din aur fără pietre, netede, sunt considerate tradiționale.

De regulă, domnișoarele îl poartă împreună cu cel logodna, dacă a fost prezentată înainte de nuntă. În țările din Europa de Est, verigheta se poartă de obicei pe mâna dreaptă, în țările europene (nu numai în ele) – pe stânga. În același timp, indiferent de mâna pe care este, este purtat întotdeauna pe degetul inelar. O verighetă originală ca formă și material (argint, aur) în Bălți poate fi realizată la comandă în atelierul „ADAMASGOLD”.

De unde să cumpărați verighete în Chișinău la un preț mic?

Salonul și atelierul de bijuterii „ADAMASGOLD” oferă verighete în stiluri tradiționale și moderne. Toată lumea poate crea bijuterii la noi pe gustul lor de orice complexitate. Realizăm la comandă de la:

auriu (alb, galben);

argint;

alte metale prețioase (opțional).

De asemenea, creăm:

lustruite cu o suprafață netedă;

cu gravură;

diverse inserții de diamante, fianit, zirconiu și alte pietre.

Ținem cont de toate dorințele Dvs. și realizăm verighete care vă pot accentua individualitatea. Va fi un decor minunat pentru mulți ani de viață, care vă va aminti de cel mai important eveniment din viața voastră.

Contacte pentru comanda bijuterii originale:

+373 (231) 28-197

+373 (795) 59-304

Livrăm pe întreg teritoriul Moldovei.