Pandantive în salonul de bijuterii „ADAMASGOLD” | AdamasGold
Показать все

Pandantive în salonul de bijuterii „ADAMASGOLD”

Pandantivele sunt un cadou foarte simbolic și memorabil pentru o persoană dragă. Poate fi un talisman și un memoriu minunat pentru  persoana dragă.

Un magazin mare de bijuterii din Moldova oferă să cumpărați pandantive din aur și argint, decorate cu pietre prețioase. Aici puteți alege o bijuterie originală care să se potrivească oricărui eveniment din viața Dumneavoastră.

Cadou original

Ca un plus la lanț, bărbații donează deseori pandantive pentru a simboliza sentimentele lor speciale. Astfel de decorațiuni pot avea diferite forme :

  • Este întotdeauna plăcut pentru o femeie sau o fată să primească un astfel de cadou. Desigur, acest lucru vorbește despre sentimentele jumătății tale;
  • crucilițe – ca talisman;
  • prima literă a numelui sau numelui unei persoane dragi;
  • forme geometrice. Destul de discret și elegant;

Înainte de a cumpăra un pandantiv, decideți pentru ce eveniment. De asemenea, vă puteți consulta cu managerii noștri. Te vor ajuta să găsești o bijuterie care să poată înfrumuseța și să mulțumească o persoană.

Criterii de alegere

Pentru a cumpăra un pandantiv adecvat, trebuie să fiți atenți la câțiva parametri ai fetei, caz în care cadoul Dvs. vă va plăcea cu siguranță iubitului.

Culoarea pielii. Pentru domnișoarele cu pielea închisă la culoare, sunt potrivite pandantivele din aur galben sau roșu. Bijuterii din argint, aurul alb arată minunat pe pielea deschisă.

Următorul criteriu este culoarea ochilor. Toate culorile pietrelor sunt potrivite pentru proprietarii de ochi gri. Fetele cu ochi căprui se potrivesc pandantive cu pietre roșii închise, ochi verzi – violet.

Apoi, acordați atenție lungimii gâtului. Dacă o domnișoară are un gât lung, atunci ar trebui să cumpere un pandantiv mic. Femeile cu gât scurt nu trebuie să poarte bijuterii supradimensionate. Lungimea lanțului este, de asemenea, importantă aici.

Într-un magazin de bijuterii din Chișinău, puteți alege un lanț și un pandantiv asortat la cel mai convenabil  preț din Moldova.