Verighete – sortiment mare și selecție | AdamasGold
Показать все

Verighete – sortiment mare și selecție

Cele mai populare bijuterii sunt verighetele. Sunt prezentate ca un semn al iubirii eterne și al fidelității față de cei îndrăgostiți unul de celălalt. Salonul de bijuterii „ADAMASGOLD” oferă verighete originale în Chișinău și Bălți.

O mare varietate

Verighetele în stil clasic sunt preferate de multe cupluri. Este foarte elegant și se potrivește tuturor, indiferent de ocupația lor. Este un produs din aur sau argint fără pietre prețioase. Poate fi și o combinație de aur alb și galben. În plus, maiștrii salonului de bijuterii „ADAMASGOLD” pot să graveze interiorul produsului.

Stilul contemporan reprezintă- inelul de logodnă în stil collar. Potrivit pentru cei cărora le plac obiectele mari, creează efort la mâină. Cele mari sunt confortabile și ușor de scos. Pot fi decorate cu pietre, ornament special sau cu o suprafață canelată.

Dacă vă place onestitatea în toate a legeți verighetele drepte. Fără ornament, suprafață netedă. Există modele diverse pentru femei mature, subțiri – pentru domnișoare.

Bărbații aleg inele rotunde fără pietre și inserții. Va arăta grozav pe degetele subțiri feminine.

Se disting prin formă:

  • concav – se poartă bine, modelul sau pietrele nu sunt deteriorate;
  • sub formă de butoiași – greutate mică, în stil strict. Pot fi decorate cu pietre, cu o suprafață netedă și canelată. Potrivit pentru degete scurte;
  • convex – confortabil de purtat. Există modele saucu Dezavantajul este că alunecă pe degete, le poți pierde.

Aceasta este o mică listă de verighete, care pot fi cumpărate sau făcute la comandă în salonul ADAMASGOLD.

Cum se alege?

Pentru a determina modelul inelului, este necesar să se țină seama de lungimea și grosimea degetelor. Toți ceilalți parametri depind de gustul Dvs.

În salonul nostru de bijuterii veți cumpăra verighete în Chișinău la cele mai bune prețuri:

  • cu model;
  • cu pietre prețioase și semiprețioase;
  • cu gravură;

aur, argint și alte metale.