Bijuterii din aur din catalog la comandă individuală | AdamasGold
Показать все

Bijuterii din aur din catalog la comandă individuală

Plănuiești un eveniment important din viața ta și ai nevoie de un cadou original? În salonul de bijuterii „ADAMASGOLD” puteți alege un cadou pentru adulți și copii la un preț convenabil în Bălți.

Bijuterie de aur

În catalogul salonului de bijuterii „ADAMASGOLD” puteți cumpăra și confecționa la comandă diverse bijuterii din aur în Bălți. Luați cunoștință cu  întreaga gamă de produse.

Inele pentru bărbați și femei pentru orice eveniment – logodnă, nuntă sau cadou. Produse din aur alb și galben, decorate cu pietre și ornament original. Alegerea modelului depinde de preferința Dvs.

Cercei – garoafe, cu clame englezești și franceze, încuietoare italiană și altele. Acestea pot fi cercei cu țesut ajurat, decorate cu pietre prețioase sau perle. Acestea se caracterizează prin calitate înaltă, fixare confortabilă și eleganță. Fiecare femeie își va putea găsi propria bijuterie care o va înfrumeseța. Există, de asemenea, cercei originali pentru copii.

Brățări pentru bărbați și femei din țesături diferite.

Pandantivele sunt simbolice, cu flori, decorate cu pietre. Realizat într-un stil clasic și onest.

Cruci – pentru adulți și copii, incrustate cu pietre colorate sau clasice. De asemenea, icoane care înfățișează Maica Domnului și pruncul, precum și sfinții ocrotitori.

Coliere și pandantive cu sau fără pietre prețioase și semiprețioase. Vor fi un decor ideal pentru o întâlnire romantică și de afaceri.

Avantajele noastre

Puteți comanda orice bijuterie Aurum  – după gustul Dumneavoastră. Meșterii noștri vă vor ajuta să decideți asupra designului și decorului care vi se potrivește.

Folosim aur de înaltă calitate, care vă va servi mai mult de un an. De asemenea, garantăm fiabilitatea și durabilitatea produsului.

Livrarea bijuteriilor originale din aur se efectuează în toată Moldova.

Sunați și comandați:

+373 (231) 28-197

+373 (795) 59-304

Vom  face visele să devină realitate!