Bijuterii din aur în Bălți și în toată Moldova | AdamasGold
Показать все

Bijuterii din aur în Bălți și în toată Moldova

Salonul de bijuterii „ADAMASGOLD” oferă bijuterii exclusive din aur de înaltă calitate pentru adulți și copii. Un asortiment mare vă va permite să alegeți produsul potrivit. Specialiștii din atelier sunt întotdeauna gata să aducă la viață cele mai neașteptate idei.

Bijuterii din aur pentru femei

Catalogul conține o varietate de articole din aur în Bălți. În funcție de sărbătoare și eveniment, puteți alege modele exclusive de bijuterii.

Mulți oameni cred că bijuteriile din aur sunt foarte scumpe. Vă oferim prețuri fidele, dar în același timp de înaltă calitate. Linia pentru femei este reprezentată de diverse produse.

Pentru a sublinia frumusețea și eleganța mâinilor, vă oferim inele și brățări. Poate fi articole din aur, decorate cu pietre prețioase sau fără ele, cu un design și o gravură originale. De obicei donat femeilor iubite.

Pandantivele, colierele acentuază frumusețea gâtului. Oferim produse în stil clasic, decorate cu pietre sau modele colorate.

De asemenea, în magazinele noastre puteți cumpăra cercei de diferite forme și modele. Acesta este un cadou minunat pentru o fată sau o femeie de Anul Nou sau de ziua ei.

Bijuterii din aurum pentru bărbați

Brățările originale vor sublinia stilul individual al unui bărbat. Poate fi o combinație de aur galben și alb. Arată elegant și bogat.

Dacă vrei ca îngerul păzitor să fie mereu alături de persoana iubită, prezintă o cruce. Poate fi decorat cu pietricele sau realizat în stil clasic.

Atelierul de bijuterii oferă să comandați produse originale din aur la un preț mic în Moldova. Lucrăm cu echipamente moderne și aplicăm noi tehnologii de prelucrare a metalelor.

Vă garantăm calitatea și designul unic. Sunați și comandați:

+373 (231) 28-197

+373 (795) 59-304

Reducere pentru clienții fideli!