Cerceii originali sunt cel mai bun cadou pentru iubita ta | AdamasGold
Показать все

Cerceii originali sunt cel mai bun cadou pentru iubita ta

Cerceii sunt un cadou minunat pentru iubita ta pentru orice ocazie. Ele subliniază frumusețea naturii feminine și atrag atenția.

Diferite tipuri de cercei din aur sau argint pot fi găsite în salonul de bijuterii „ADAMASGOLD”. Oferim calitate și frumusețe unică.

O mare varietate

Calitatea cerceilor poate fi apreciată după clamă. Multe femei se plâng că atașarea sau scoaterea de bijuterii devine o problemă pentru ele. În magazinul de bijuterii „ADAMASGOLD” din Bălți veți găsi bijuterii din aur sau argint de înaltă calitate, cu lucrări excelente ale încuietoarii.

Luați în considerare tipurile de elemente de fixare:

-blocarea cu ac este cel mai convenabil tip de dispozitiv de fixare. Acestea sunt crampoane sau garoafe;

-încuietoarea engleză este sigură. Este fixat de un cârlig care apucă lobul urechii de jos;

-buclele sau o încuietoare franceză sunt un mecanism fiabil în timp ce purtați bijuterii;

-pin de blocare;

-incuietoare cu clama;

-cercei cerc – Cercei Congo.

Toate tipurile de bijuterii enumerate în funcție de tipul de fixare pot fi găsite în magazinul nostru sau realizate la comandă la un preț redus în Moldova.

Care sunt formele?

Mărimea și forma bijuteriilor depinde de tipul persoanei și de eveniment. Pentru a vă întinde vizual fața, ar trebui să acordați atenție cerceilor pătrați sau lungi.

Alte forme geometrice – ovale, triunghiulare sau rotunde sunt potrivite pentru fetele cu  tipul feței pătrată. În ceea ce privește produsele mari, acestea arată bine la reprezentanții cu fața ovală alungită.

După ce ați decis modelul cerceilor, puteți face o bijuterie la comandă în atelierul nostru „ADAMASGOLD”. O mare varietate de forme de bijuterii cu diferite tipuri de elemente de fixare. Acestea sunt cercei din aur sau argint în stil modern sau clasic.

Apelați și comandați bijuterii originale:

+373 (231) 28-197

+373 (795) 59-304