Pandantive individuale din argint sau aur | AdamasGold
Показать все

Pandantive individuale din argint sau aur

Bijuteriile exclusive pot fi confecționate la comandă la ADAMASGOLD din Bălți. Suntem o companie tânără, cu maiștri cu experiență, care fac față oricărei eveniment.

Vrei să-ți surprinzi femeia iubita? Comandă pandantivul nostru din aur sau argint, decorat cu pietre prețioase. Un astfel de cadou va fi relevant pentru orice eveniment.

Pandantive – o scurtă descriere

Pandantivele decorative din argint sau aur sunt mereu solicitate. Pot fi decorate cu diverse pietre prețioase, piele, lemn.

Pandantivele sunt:

  • rotunde;
  • ovale;
  • formă de picătură;
  • formă geometrică;
  • formă de fluture;
  • alțele.

Pandantivele cu incrustări sunt o combinație de metal prețios și piatră – multe pietre mici pe o bucată de aur, o piatră mare cu pietre mici, auriu sau argintiu ajurat  țesut cu pietre.

O altă opțiune este suspendarea fără inserții. Bijuteriile din aur sau argint arată foarte elegant fiind incrustate cu  gravură, basorelief sau smalț.

Despre noi

În atelierul nostru de bijuterii „ADAMASGOLD” puteți comanda fabricarea diferitelor bijuterii. În funcție de preferințe și capacități, vom crea ceva care să o facă pe femeia ta fericită.

La noi lucrează  profesioniști în domeniul lor, bijutieri cu o vastă experiență. Știu cum să combine materialele corect și cum să surprindă. Comandați un pandantiv original cu diamante sau perle de la noi. Pot fi bijuterii din aur sau argint.

Oferim bijuterii exclusive la comandă și livrăm în toată Moldova.

Pentru mai multe informații, contactați managerul nostru:

+373 (231) 28-197

+373 (795) 59-304

Prețuri favorabile și un sistem de reduceri pentru clienții fideli!

Creați-vă un basm, donați iubitei un pandantiv din aur sau argint!